Wij bieden ondersteuning bij vraagstukken rondom uw zorgvastgoed

Als Register-Taxateurs helpen wij u ook graag met taxaties van zorgvastgoed. De Zorgvastgoed Specialist is met passie, enthousiasme, kennis en kunde van toegevoegde waarde voor uw zorgvastgoed. Wij vinden dat huisvesting in de zorg ondersteunend en van meerwaarde moet zijn. Voor cliënten en voor medewerkers.

Gratis adviesgesprek Download informatiepakket

A title

Image Box text

Taxaties

Heeft u een taxatie nodig? Wij kunnen snel voor u aan de slag. Onze taxaties zijn begrijpelijk, transparant en voldoen aan de eisen van alle stakeholders.

Lees meer

Advies & Consultancy

Huisvesting in de zorg moet ondersteunend en een meerwaarde zijn voor cliënten, medewerkers en de bedrijfsvoering. Door onze ervaring met taxeren van zorgvastgoed en het adviseren van zorgorganisaties hebben wij brede kennis van zorgvastgoed.

Lees meer

Verhuur & verkoop

Vaak is er haast geboden bij koop- of huurbeslissingen. (Ver)koop en (ver)huur kunnen maar één keer goed gedaan worden en hebben lange termijn gevolgen. Wijzigingen in de vastgoedportefeuille raken de gehele bedrijfsvoering.

Lees meer

Overig

Heeft u vragen over ander typen vastgoed of ondersteuning dat niet valt onder zorgvastgoed? Bekijk meer informatie op Saris & Partners.

Over ons

Het werken met vastgoed binnen de zorgwereld maakt ons enthousiast. Zorgvastgoed moet een meerwaarde zijn voor cliënten, medewerkers en de bedrijfsvoering. Deze dynamiek maakt het voor ons zo leuk. Daar helpen we graag aan mee!

Meer over ons
  • Specifieke kennis van zorgvastgoed
  • Denken vanuit uw perspectief
  • Persoonlijke aandacht voor uw doelstellingen

A title

Image Box text

Een greep uit onze opdrachtgevers