De Zorgvastgoed Specialist

Mijn naam is Rianka Bikker en ik ben zorgvastgoedspecialist. Mijn passie ligt bij vastgoed, gecombineerd met zorg.

Collega’s en klanten omschrijven mij vaak als ambitieus. Dat klopt ook wel, want al jong wist ik wat ik wilde. Als ik iets wil, dan ga ik er ook voor. Zo mocht ik me als eerste vrouw en jongste lid binnen de VBO (Branchevereniging voor makelaars en taxateurs) Recognised European Valuer (REV) noemen. Dit is een internationaal erkende en beschermde titel die onder voorwaarden wordt toegekend aan taxateurs van vastgoed. Om de titel te verkrijgen moest ik aantonen op onderscheidend niveau zorgvastgoed te taxeren. Om de titel te behouden word ik elk jaar opnieuw getoetst.

Het werken met vastgoed binnen de zorgwereld maakt me enthousiast. Deze passie voor zorgvastgoed ontstond tijdens een stage bij een adviesbureau voor de zorg. Ik had daarvoor al parttime bij een makelaar gewerkt en hoewel ik dat leuk vond miste ik nog iets. Dat bleek de de zorg te zijn.

Zorgvastgoed moet ondersteunend en een meerwaarde zijn voor cliënten, medewerkers en de bedrijfsvoering. Deze dynamiek maakt het voor mij zo leuk. Daar help ik graag aan mee!

Dit kunt u van mij verwachten: